fbpx

Priser

Min prisstruktur er som følgende:

Jeg fakturere aldrig vores første møde. Her vil jeg gerne kører ud til dig, hvor vi sammen finder ud af hvad du har brug for, og hvad jeg kan gøre for dig, og hvad vi kan gøre i fældesskab. Jeg får en fornemmelse for din virksomhed, og hvordan vi kan bygge vores fælles samarbejde op.

Jeg har 250 kr. i timen x-moms som en fast timebetaling. Men jeg giver gerne et overslag på en bestemt opgave hvis den strækker sige over flere arbejdsdage.

Jeg kører gerne ud til dig og arbejder i din virksomhed. Hvis din virksomhed er længere væk end 12 km. fra min adresse, så fakturere jeg kørsel efter statens gældende takster. Jeg kan også arbejde hjemmefra, hvor vores kommunikation vil være over telefon, mail og Skype.

Pris for opsætning af hjemmeside uden webshop:

Hvis du selv har billeder og tekst til din hjemmeside, så vil det tage mig 2 arbejdsdage at lave dette, alt efter hvor mange sider du ønsker, og hvilket design du har i tankerne.

Pris for opsætning af Webshop:

Alt afhængig af hvor mange produkter du vil have på din shop, og om du allerede har dine tekster og billeder færdig, så vil det tage 3 dage at sætte systemet op, men det er afhængig af hvor meget du selv kan lave. Læse evt. om SEO optimeret produkttekster her.

Hvis du vil have en webshop, så er der yderliger udgifter som du skal påregne. Dette er blandt andet udgifter til betalingsgateways, disse udgifter er variable i forhold til hvilke løsninger du har brug for, men jeg hjælper dig gerne med at finde frem til den løsning der passer dig bedst.

Jeg fakturere enten enkelte dage, hvis det er en mindre opgave jeg hjælper dig med. Eller også et færdigt produkt. Hvis jeg laver en hjemmeside eller webshop til dig, så bliver den først flyttet over på dit domæne når fakturaen er betalt.


Top